Lämmitysasiat kerralla kuntoon

Lämmitys Loviisa

Lämmitysasiat kerralla kuntoon

– Lattialämmitys sopii uusiin ja vanhoihin kohteisiin - Loviisa, Kokkola, Porvoo

Lattialämmitys, öljylämmitys, vesikiertoinen patteriverkosto tai lämpöpumppu – Vaihtoehtoja lämmitysmuotoihin löytyy, ja me autamme siinä! Lämmitysasiat hoituvat Loviisan, Kokkolan ja Porvoon alueen kotitalouksille kerralla kuntoon. Omakotitalon lämmitysremontilla saat säästöä energiakustannuksiin vuosiksi eteenpäin.

Lattialämmityksellä miellyttävän tasaista lämpöä ja viilennystä

Lattialämmitys on mutkaton asentaa sekä uusiin että saneerauskohteisiin. Vesikiertoinen lattialämmitys on miellyttävä ja energiatehokas. Se antaa tasaista lämpöä ja viilentää helteillä.

Vesikertoinen lattialämmitys soveltuu puu-, parketti-, laminaatti- ja laattalattioihin. Voit valita monesta eri lämmitysmuodosta – Yhdistää niitä tai vaihtaa ajan saatossa.

Energiakulut saat kuriin ottamalla tiukka linja lämmittämisessä – Uponorin lattialämmityksen säätöjärjestelmä valvoo puolestasi.

Uponor lattialämmityslaskuriin pääset tästä>>

Lattialämmitys remonttikohteeseen

Vesikiertoisen lattialämmityksen remontti kannattaa tehdä putkiremontin yhteydessä, kun harkitset samalla myös lämmitysmuodon muutosta.

Sähköinen lattialämmitys on huippu juttu – Sen voi asentaa helposti, vaikka laminaatin alle. Lattialämmitys pitää jokaisen varpaan lämpimänä kaikissa olosuhteissa!

Helppo asennettava kaapelimatto kylpyhuoneeseen tai lattialämmitysmatto kuiviin sisätiloihin. Vain 3 mm korkuinen matto lämmitettävälle alueelle ja se on siinä!

Toteutamme osa- ja kokonaisurakointina kaikenkokoiset putkiremontit ja huoltotyöt Loviisan, Porvoon ja Kotkan talousalueilla!

Soita ja kysy lisää!>>

Pyydä tarjous>>