Skip to main content

LVI Joonas Uutinen, Loviisa

Lämmitys­asiat kerralla kuntoon

Ota meihin yhteyttä

Lämmityksen eri vaihtoehdot

Lattialämmitys, öljylämmitys, vesikiertoinen patteriverkosto tai lämpöpumppu – Vaihtoehtoja lämmitysmuotoihin löytyy, ja me autamme valinnassa! Lämmitysasiat hoituvat alueen kotitalouksille kerralla kuntoon. Omakotitalon lämmitysremontilla saat säästöä energiakustannuksista vuosiksi eteenpäin.

Lattialämmityksellä miellyttävän tasaista lämpöä ja viilennystä

Lattialämmitys on mutkaton asentaa sekä uusiin että saneerauskohteisiin. Vesikiertoinen lattialämmitys yhdistettynä viilennykseen on miellyttävä ja energiatehokas. Se antaa tasaista lämpöä ja viilentää helteillä.

Vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys soveltuvat erinomaisesti erilaisten rakennusten lämmönjakoon ja käytettäväksi kaikkien tunnettujen lämmitysmuotojen kanssa.  Viilennyksen osalta käytettävissä on oltava viileän lähde, kuten esimerkiksi maalämpökaivo tai kaukokylmä.

Lattialämmitys ja -viilennysratkaisut luovat vapautta erilaisille arkkitehtuurillisille ratkaisuille ja helpottavat sisustamista. Esimerkiksi lattian pintamateriaalit ovat vapaasti valittavissa; järjestelmän suunnittelussa huomioidaan erilaisten materiaalien lämpötilarajat ja varmistetaan vaadittavien lämmitystehojen saavuttaminen. Niin lämmönlähde, kuin esimerkiksi lattian pintamateriaali, ovat myös muutettavissa rakennuksen elinkaaren aikana vapaasti.

Lattialämmitys remonttikohteeseen

Sähkö- tai vesipattereilla varustettu rakennus voidaan muuttaa esim. talon lattiaremontin yhteydessä vesikiertoisella lattialämmityksellä lämpiäväksi. Lattialämmityksen suunnittelussa otetaan huomioon lattian materiaalit, rakenne, eristys ja se, kuinka paljon vanhaa lattiaa on varaa nostaa. Remonttia suunniteltaessa onkin hyvä olla yhteydessä rakennesuunnittelijaan.

Vesikiertoisen lattialämmityksen toteuttaminen esimerkiksi pieniin yksittäisiin tiloihin ei aina ole teknisesti tai kustannussyistä mahdollista. Sähköinen lattialämmitys onkin näissä tilanteissa tehokas ratkaisu niin hankintahinnan, joustavuuden, kuin asennusajankin puolesta. Se soveltuu erityyppisiin tiloihin ja on helppo asentaa mihin tahansa kohteeseen. Nopea reagointikyky tuo myös lisämukavuutta ja yksilöllisyyttä lämmityksen säätöön.

Toteutamme osa- ja kokonaisurakointina kaikenkokoiset putkiremontit ja huoltotyöt Loviisan, Porvoon ja Kotkan talousalueilla!

Pyydä meiltä reilu tarjous

Lämpöpumput

Myymme, asennamme ja huollamme myös ilmavesilämpöpumput sekä maalämpöpumput.