Uponor KOTI tarjoaa laatua ja turvallisuutta joka kodin putkiremonttiin

Uponor KOTI tarjoaa laatua ja turvallisuutta joka kodin putkiremonttiin

– LVI Joonas Uutinen, Loviisa, Porvoo, Kotka

Uponor Koti on tunnetusti se luotettavin vaihtoehto onnistuneeseen putkiremonttiin. LVI Joonas Uutinen Oy on paikallinen urakoitsijasi KOTI urakointiin Loviisan, Porvoon ja Kotkan talousalueilla.

Uponor Koti tarjoaa laatua työssä, että tarvikkeissa. Uponor vastaa tuotteistaan, ja tarjoaa tuoteturvan asennetuille tuotteille. Uponor tuntee vastuun, joka muodostuu Uponorin tuotteita asennettaessa. Siksi Uponor pitää ykkösasiana myös sitä, että putkiasentaja on luotettava alan ammattilainen, ja asennus tapahtuu oikeaoppisesti ja turvallisesti. Uponor tarjoaa laatua kautta linjan!

Täydellinen putkistojärjestelmä käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin!

Uponorin komposiittiputkisto mahdollistaa ihanteellisen tilanteen luotettavaan, kätevään ja nopeaan putkistoremonttiin. Remontin kilpailukykyinen hintalappu ja hyvän näköinen lopputulos ovat myös täyttä plussaa!

Tutustu Uponor komposiittiputkijärjestelmään tästä>>

Lataa ilmainen käyttövesiopas tästä>>

Toimiva ilmanvaihto raikastaa huoneilman

Sisäilman laatuun voi vaikuttaa. Asennamme ja korjaamme ilmanvaihtolaitteet ja putkistot uusiin ja saneerauskohteisiin. Lue lisää>>

Uponor järjestelmätodistus

Uponor järjestelmätodistus on rahan arvoinen asia. Siihen on kirjattu mitä kiinteistöön on asennettu ja kuka on toiminut asentajana. Järjestelmätodistuksen voit liittää talonkirjaan, ja on kiinteistösi arvoa kohottava asia.

Tarjoamme myös huollot ja varaosat. LVI huollot >>

Toteutamme osa- ja kokonaisurakointina kaikenkokoiset putkiremontit ja huoltotyöt Loviisan, Porvoon ja Kotkan talousalueilla!

Soita ja kysy lisää!>>

Pyydä tarjous>>